Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Reebok

Ure til kvinder

7 Products

DAMEURE OG SPORTSURE

Heldigvis er de tider for længst forbi, hvor et dameur nødvendigvis skulle være en petit og feminin størrelse. I dag kan du vælge mellem et stort udbud af forskellige ure til kvinder, herunder sporty og funktionelle armbåndsure, der kan meget mere end bare at informere dig om klokken. Du kan f.eks. få ure med pulsmåler, løbeure og avancerede pulsure med GPS.

Elegante armbåndsure

Er du på udkig efter armbåndsur, der er både feminint og sporty? Så vil du elske vores elegante FORGE1.0 i nuancerne sort og rosaguld. Det sporty design understreges af et tydeligt Reebok-logo på urskiven samt en elastisk silikonerem. Samtidig er urets vandbeskyttelse klassificeret til 10 bar, og klarer derfor sagtens en tur i havnebadet eller poolen. Et andet elegant dameur fra Reebok er vores Kaleido Watch, der er udført i et ekstra slankt og feminint design. Timerne er markeret med krystalsten for et strejf af glamour. Hele det luksuriøse design afrundes af en urrem vævet af tynde metaltråde.

Solide sportsure

Har du mere brug for et slidstærkt ur, der kan stå distancen under selv de mest ekstreme betingelser? Så kan du i stedet vælge sportsuret AllTerrain, der er inspireret af vores løbesko af samme navn. Dette robuste ur holder til det meste, og så er det udstyret med alarm, stopur og kronograf. Kort sagt din perfekte følgesvend i uvejsomt og ukendt terræn.

Løbeure

Markedet for løbeure er stort, fra de topavancerede til de mere enkle. Går du efter et pulsur med indbygget pulsmåler, opfylder vores Pulse Steel + Heart Rate Monitor uden tvivl dine behov. Det måler nemlig din puls via en brystrem, hertil kommer standardfunktioner som stopur og kronograf. Ønsker du et mere simpelt løbeur, er vores Runtime Watch og Trackline gode bud.

Besøg Reebok online for et stort udvalg af sportsure.

</