Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Extended returns & exchange

Reebok Studio-sko til kvinder

5 Products
Ambassadors
Pris
549 kr. - 700 kr.

REEBOK STUDIO – FIND DIN PERFEKTE FITNESSSKO

Når de lyse og varme sommermåneder er over os, er det ikke svært at finde motivationen til en løbe- eller cykeltur. Anderledes ser det dog ud i det mørke, blæsende og kolde vinterhalvår, men heldigvis er der hjælp af hente i form af landets mange trænings- og fitnesscentre. Her kan du enkelt og effektivt holde dig i form på bønhørig afstand af kastevinde og skybrud, ligesom de mange forskellige fitnesshold kan være med til at gøre træningen sjovere og mere motiverende. Du behøver bare en slidstærk og skridsikker sko med støtte, så er du klar til at indtage fitnesscentret.

Hold dig fit året rundt

Der er mange gode grunde til at holde sig fit året igennem og ikke kun om sommeren. Hård fysisk aktivitet som f.eks. fitnesstræning forbedrer nemlig blodomløbet og dermed ilttilførslen til hjernen, hvilket gør dig skarpere på jobbet eller studiet. Herudover ændres fordelingen af muskler og fedt, for jo flere kalorier du forbrænder, jo større muskelmasse får du. Det betyder et øget kalorieforbrug i hverdagen, hvilket igen gør det nemmere for dig at holde dig i form. Af samme grund er et par slidstærke fitnesssko af god kvalitet helt sikkert en god investering. Et par velsiddende sko med støtte øger nemlig træningsglæden og motivationen, og det kan ses på resultaterne.

Reebok studiosko til hård træning

Er du typen, der giver den maks. gas, når først du kommer i gang? Så prøv vores absolut skridsikre Ultra Circuit TR ULTK LM med stødabsorberende EVA-mellemsål og overdel i sømfrit Ultraknit-materiale, der er designet til højintensive træningsmoduler og workouts. Eller hvad med et kærligt spark bagi i form af studioskoen UPURTEMPO 1.0, der er forsynet med overdel i sømfrit neopren-materiale og 360-graders TurnZone-teknologi for maksimal bevægelsesfrihed?

Selvsagt har vi også et stort udvalg af Reebok studiosko til lette workouts.