GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING

Ure til mænd

 
[1]

PÅ JAGT EFTER DET PERFEKTE LØBEUR?

Løb topper listen over de mest populære motionsformer, og markedet bugner da også af løbeure og træningsure. Et sportsur fungerer kort fortalt som en aktivitetsmåler, der måler puls, skridt, intensitetsniveau og meget andet, hvilket for mange virker motiverende og gør det sjovere at træne.

Ur med pulsmåler

Det kan være interessant at måle sin puls under træningen for senere at analysere og sammenligne sine resultater. Prøv vores Pulse Steel-fitnessur med kronograf, stopur, alarm og pulsmåler, der er udført i et sporty design og lavet af et slidstærkt letvægtsmateriale.

Løbeure

Mål dine resultater og bevar overblikket over dine fremskridt med et løbeur, der måler hjerterytme, stressniveau og bevægelse. De fleste løbeure indeholder herudover praktiske basisfunktioner som stopur, alarm og tidtagning. Er du typen, der snører løbeskoene i al slags vejr? Så er vores Allterrain-sportsur nok lige noget for dig. Allterrain er udformet som et sporty armbåndsur til herrer og modstår takket være det lette og brudsikre materiale uden problemer regn, mudder og andre krævende vejrforhold. Designmæssigt er sportsuret inspireret af vores populære Reebok AllTerrain-løbesko og signalerer derfor aktiv livsstil – også uden for løbestien.

Sporty herreure

Er du på udkig efter et lækkert armbåndsur med et sporty touch? Så se vores elegante DropSnatch-ur, hvis urskive består af rustfri stål i en dybsort nuance kombineret med roseguld for kontrast. Remmen er udført i kvalitetssilikone med en fløjlsblød overflade, mens selve indmaden beskyttes af et stødabsorberende og slidstærkt materiale. Uret har ingen sportsfunktioner, men tåler dog et vandtryk på 10 ATM/bar og er dermed vandtæt til badning og snorkeldykning.

Moderne herreure fås i mange varianter, men hvorfor ikke kombinere det bedste af alle verdener med et moderigtigt, slidstærkt og praktisk sportsur?