Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Gratis levering og 100 dages returnering
Gratis levering og 100 dages returnering

Solbriller til mænd

7 Products

SOLBRILLER TIL SPORT OG FRITID

Solbriller er ikke bare solbriller, og et par funktionelle og vedsiddende sportssolbriller er en rigtig god investering. De beskytter nemlig dine øjne mod sol, støv og vind året rundt – både under decideret træning, men også på den daglige cykeltur til arbejde eller uddannelse.

Sportsbriller

Udvalget af lækre designsolbriller er stort, men kvaliteten og funktionaliteten varier selvsagt en del. Dyrker du sport eller fører du bare generelt en aktiv livsstil? Så er det oplagt med et par sportsbriller blandt dine accessoires. Solbriller til sport er som regel lavet af et slidstærkt letvægtsmateriale, der kan holde til lidt af hvert. Herudover er sportsbriller som oftest udstyret med gummi-indsatser ved næsepuden, så de sidder godt fast uden at genere. Andre praktiske funktioner omfatter mulighed for justering af næseryggen og brillestængerne, mens du på de allermest avancerede sportsbriller sågar kan udskifte linserne efter lys- og vejrforhold. Skal det frem for alt være enkelt og effektivt, er vores RSK 1-solbriller til udendørs fitnesstræning et godt bud.

Modesolbriller

Er du på udkig efter et par fede solbriller til mænd? Gerne med et sporty touch, der signaliserer aktiv livsstil til omverdenen? Det og meget andet finder du i Reeboks solbrillesortiment. Udover avancerede sportsbriller har vi også et stort udvalg af klassiske solbriller til mænd, f.eks. vores RBS 7-pilotsolbriller, der beskytter dine øjne mod solens skadelige stråler og samtidig får dig til at se blændende godt ud. Herudover er du garanteret en god pasform takket være næsepude af gummi og et slidstærkt metalstel.

Ingen sommer uden solbriller – se Reeboks store udvalg af smarte og funktionelle solbriller til den aktive og modebevidste mand.